VIKTIG: Avtal tid før oppmøte på Showroom

Badstutilbehør

Hos oss finner du tilbehøret du trenger til din badstu. Tilbehøret er ment å gjøre din opplevelse i badstuen bedre, slik at du kan slappe av og nyte den varme dampen. Blant badstutilbehør vi har, finner du produkter av høy kvalitet som vil komme til nytte igjen og igjen.

Å sitte i badstu skal oppleves som avslappende, og med det rette tilbehør til badstu får du ekstra ut av oppholdet. En skrubb lar deg skrubbe løs på huden slik at du stimulerer blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller. Dette vil gi deg en silkemyk hud som vil ta til seg fuktighetskremer og andre velvære produkter raskere. Vi har også velvære produkter i vårt sortiment, slik som ansiktsmaske, badstuhonning og dusjsåpe.

Å legge seg godt til rette i badstuen gjør underverker for kroppen. Med god støtte under hodet og behagelig aroma rundt deg vil du få en ny opplevelse av egenpleie. Invester i godt tilbehør slik at opplevelsen blir best mulig.

Hos oss i badstuspesialisten finner du et stort utvalg av badstutilbehør for en ekstra luksuriøs spa-opplevelse. Vi er eksperter på badstu, og ønsker gjerne å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale dersom du har noen spørsmål.