VIKTIG: Avtal tid før oppmøte på Showroom

Badstumaterialer

Har du allerede installert badstu eller ønsker å installere en? Hos oss finner du alt du trenger av badstumaterialer, som ventilasjonsdeler, badstubenker, badstumøbler og mer. Vi hjelper deg gjerne å finne riktig interiør til deg.

Når du skal velge badstumaterialer er det viktig å tenke på deres evne til å tåle høy varme og fuktighet over lengre tid. Tresorter som osp, or og gran blir derfor ofte brukt. Disse materialene vil ikke bli for varme, og vann og andre mikroorganismer vil heller ikke trenge inn i treverket. Hos oss finner du et stort utvalg av badstumaterialer i osp, or og gran som du kan velge fra. 

Det er også viktig å være oppmerksom på sikkerhet når man innreder eller installerer en badstu. For eksempel skal badstudører alltid slå utover, og aldri låses med nøkkel. Et godt ventilasjonssystem er også avgjørende i badstuen for å sikre tilstrekkelig luftsirkulasjon, samt fjerne overskuddsdamp fra badstuovnen. Gulvtremmer kan også være lurt, da det hindrer at man sklir og faller.

Dersom du trenger hjelp eller lurer på hvilke badstumaterialer du trenger, hjelper vi deg gjerne. Vi har over 20 års erfaring, og kan hjelpe deg å sette sammen skreddersydde materialpakker med markedets største merker.