VIKTIG: Avtal tid før oppmøte på Showroom

Badsturom

Badsturom har blitt stadig mer populært de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Å ha sin egen private oase av avslapning og velvære er et av de ultimate luksusene man kan ha i hjemmet sitt. Badstuspesialisten har vært eksperter på badsturom og badstuer i over 20 år. Vi tilbyr tre ulike kategorier av badsturom, hver med sine unike fordeler.

En rekke ulike badsturom


Hos oss finner du et stort utvalg av ulike badsturom, enten det er utendørs, infrarom eller den tradisjonelle saunaen. Tylø Impression og Auroom sine elektriske badsturom er svært enkle å montere, og kan plasseres frittstående i hvilket som helst rom innendørs. Perfekt for deg som ønsker deg som ønsker en luksuriøs spa-opplevelse hjemme, men ikke har eget rom til badstu. 

Vi har også et godt utvalg av infrarom som bruker infrarød teknologi for å gi en mer intens og dyp varmeopplevelse. Disse badstuene er også utformet med en moderne stil, og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og design. Hvis du ønsker en mer naturlig opplevelse, kan du vurdere en utendørs badstu. Disse er designet for å tåle alle værforhold og gir deg muligheten til å nyte naturen mens du slapper av i varmen.

Uansett hvilke badsturom du velger, kan du være sikker på at vi i Badstuspesialisten vil gi deg kvalitet, luksus og en førsteklasses service. Vi har tilegnet oss en unik kunnskap i samarbeid med Tylø, Helo, Sentiotec, Huum og Eos.