Tips til behandling av hår i Badstu og steamrom.

4 TIPS OM BEHANDLING AV HÅR I BADSTU OG DAMPBAD.

Ikke bare er badstu og dampbad avslappende og gir deg psykiske helse fordeler. De kan også få deg til å se og føle deg helt fantastisk ut. Maksimer alle fordelene med å bruke badstu og dampbad ved å prøve ut disse tipsene for behandling av hår:

 

 

  1. Velg en sjampo som fungerer for din hårtype. Hvis du bruker mye hårprodukter (spesielt hårspray) i dine daglige rutiner, så er det en god ide og bruke en rensende sjampo i ny og ne. Ett annet godt tips er å rense håret med sjampo i to runder. I andre runde la sjampoen stå i noen minutter før du skylder godt ut.
  2. Etter å ha brukt sjampo, fordel balsam i lengden av håret og masser hodebunnen. Prøv å fordel balsamen ved å bruke en grov kam. Ikke dra i floker, men vær forsiktig med de, da våt hår brekker fortere. Følg bruksanvisningen på balsamen din, de fleste balsamer holder det å la den absorbere i 2-5 minutter. Hårmaske er også fint å bruke i ny og ne.

  3. Varmen og fuktigheten I både badstu og damprom hjelper balsamen og hår-masken med å åpne hårrøttene og trekke dypere inn. Ikke overdriv eksponeringen av håret i badstuen, beskytt håret fra ekstrem varme med å bruke ett håndkle på håret eller en badstulue.

  4. Stress er kjent for å jobbe imot effekten badstu og damprom har på hår og hud. Hodebunnen din har muskler og den kan bli stiv og stresset akkurat som resten av musklene på kroppen din. Er du mye stresset så vil dette gjøre noe med veksten av hår og i verste fall gi hårtap. Det å massere hodebunnen mens man slapper av kan hjelpe musklene i hodebunnen med å slappe ekstra godt av. 

 

VI ØNSKER DEG MANGE NYDELIGE BADSTU OG DAMPBAD ØYEBLIKK.

 

Badstulue kan du kjøpe her. 

 

 

KILDE: HARVIA SAUNA AND STEAM

Sidemeny

NYHETSBREVPÅMELDING
Hold deg oppdatert på nyheter og trender, meld deg på vårt nyhetsbrev her
Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernerklæring
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×